Taros Kami

Ningbo ZDCX Mékanis Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

No. 228 Pugang Road, Qiu'ai Yinzhou, Ningbo

Telepon

Penjualan: 0574-88413439

Sokongan: 15258162290

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami