Tentang Kami

Ningbo ZDCX Mékanis Téhnologi Co., Ltd.

Ningbo ZDCX Mékanis Téhnologi Co., Ltd.tempatna No. 228 Pugang Road, Qiu'ai Yinzhou, Ningbo. Perusahaan mangrupikeun perusahaan terpadu kalayan kamampuan anu kuat dina desain kapang paeh-casting sareng ngadamel; alloy aluminium atanapi alloy séng casting casting sareng mesin. Perusahaan gaduh mesin casting casting 30T-800T; mesin punch; Mesin uji CNC sareng Tensile. Produkna dianggo dina industri alat-alat poean Hardware, Automobile sareng Power.

Perusahaan gumantung kana sains sareng teknologi, sareng ngagabungkeun pangalaman anu euyeub dina langkung ti dua puluh taun pembuatan kapang sareng produksi casting casting. Janten urang tiasa ngajamin téknologi dina produksi. Aya séri produksi logam ayeuna. Sapertos: Geser cam séng; hal transmisi presisi tinggi; kabayang gir; bunderan gir; runtuyan produk campuran sareng aluminium. Utamana séri géng cam séng parantos dijual ka pasar Éropa sareng Amérika.

Kualitas hirup, sic-tech mangrupikeun dasar, ngalangkungan jasa pikeun silih kauntungan, sareng bakal ngalakukeun upaya anu hadé pikeun nyayogikeun langkung seueur produksi logam kualitas langkung seueur pikeun palanggan.