Tentang Kami

Ningbo ZDCX Mékanis Téhnologi Co., Ltd. tempatna No. 228 Pugang Road, Qiu'ai Yinzhou, Ningbo. Perusahaan mangrupikeun perusahaan terpadu kalayan kamampuan anu kuat dina desain kapang paeh-casting sareng ngadamel; alloy aluminium atanapi alloy séng casting casting sareng mesin. Perusahaan gaduh mesin casting casting 30T-800T; mesin punch; Mesin uji CNC sareng Tensile. Produkna dianggo dina industri alat-alat poean Hardware, Automobile sareng Power.

  • download

Warta

img

Produk Pangénggalna